Obelix Autósiskola, jogosítvány, tanfolyam, jogsi
 
Obelix Autósiskola, jogosítvány, tanfolyam, jogsi Obelix Autósiskola, jogosítvány, tanfolyam, jogsi
 
 

Rövid történetünk: Az 1992-ben megalakult iskolánk a kezdetektől napjainkig eredményességében és a szolgáltatás minőségében az élenjárók között szerepel. Ekkoriban még csak 1 fős autósiskola volt. Jó munkánk eredményeképpen az elmúlt években tanulóink létszáma fokozatosan nőtt, bővítésre szorultunk.

Gyálon (Erdősor u. 157), a saját oktató bázisunkon dolgozunk! Igényesen kialakított oktatótermekkel, irodákkal, műszaki oktató teremmel, saját rutinpályával rendelkezünk, ami megoldja az elméleti és a gyakorlati oktatás összhangját. Így lehetőségünk nyílik arra, hogy igény szerint délelőtti, ill. hétvégi tanfolyamokat is tudjunk tartani. A számítógépen történő elméleti vizsgához gyakorlási lehetőséget biztosítunk. A sikeres elméleti vizsgát tett tanulóink, pedig a saját rutinpályánkon gyakorolhatnak.

Korszerű gépjármű parkunk a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Az iskolánkkal való elégedettséget mutatja, hogy új jelentkezőink 90%-a a volt tanulóink ajánlásával jut el hozzánk. Célunk, hogy tanulóink rövid idő alatt, de jól elsajátítsák a különböző járművek vezetését, és vezetői engedélyt szerezzenek.

Ezért ha bármilyen észrevétele, javaslata van a munkánkkal kapcsolatban, írjon az obelixjogsi@gmail.com címre.

A jó kritikának örülünk, de a rosszat is szívesen vesszük, mert csak így tudunk változtatni az olyan problémákon, ami elkerülte figyelmünket.

Laduver Hilda
iskolavezető  

 
 

Vissza

 

Kezdőlap

 
 
 
 
 
 

Obelix Autós-Motoros Iskola, Autósiskola, jogsi, jogosítvány, jogosítvány tanfolyam, szaktanfolyam, szaktanfolyamok, teherautós jogosítvány, taxi, taxis vizsga, GKI, gépkezelő vizsga, vezetői engedély, kategóriás képzés, motor jogsi, motorozás, motoros oktatás, szakmai irányító vizsga, gépkocsivezető, AM, A1, A1(B), B, BE, C, CE, D1, D kategóriás jogosítvány, Budapest XVIII., XXIII. kerület, Gyál, Ecser, Vecsés, Dunaharaszti, Soroksár, rutinpálya